Slide Show

[4][Slider][slideshow][300]

Featured Posts

[3][Features][style-1][Entri Pilihan][Entri Yang Menjadi Pilihan Untuk Kali Ini]

Slider

[10][true][slider-2][Entri Lepas-Lepas][Lihat Kembali Entri Arkib]

26 Ogos, 2016

Afgan–Sides

Afgan–Sides

Afgan–Sides

  Hoorey! Album terbaru dari penyanyi… kegemaran aku sorang ni dah kluar. Sides nama tajuk alb...

16 Ogos, 2016

Delay another 2 months. :(

Delay another 2 months. :(

Delay another 2 months. :(

Salam... It's official guys. Final Fantasy XV will be delayed... 2 months after it's ...

11 Ogos, 2016

Windows 10: Anniversary Update

Windows 10: Anniversary Update

Windows 10: Anniversary Update

Salam… ^^   Smalam… dalam bebusan tak buat apa kat rumah, try la menghapdet Windows 10, Anniver...

10 Ogos, 2016

Kingsglaive: Final Fantasy XV

Kingsglaive: Final Fantasy XV

Kingsglaive: Final Fantasy XV

Salam…     Tak sabar sebenarnya… nak gi tengok tayangan Kingsglaive… esok kat GSC MidValley. ...

09 Ogos, 2016

Pokemon Go

Pokemon Go

Pokemon Go

Salam…     Rasanya rata-rata dah tau kot pasal game… Pokemon Go ni. Kecoh gak la pada mereka y...

07 Ogos, 2016

Happy Birthday Abah. ^^

Happy Birthday Abah. ^^

Happy Birthday Abah. ^^

Salam…   Semalam lupa nak buat post… tentang hari lahir abah aku. Tahun ni dia dah 67 tahun. Al...

04 Ogos, 2016

Sister site

Sister site

Sister site

Salam.   Selepas memikirkan banyak menda… untuk dijadikan niche kepada sister site, Ijann’s Life...

Bukan langit manusia

Bukan langit manusia

Bukan langit manusia

Salam... No Man's Sky ialah permainan video (game)... yang dihasilkan oleh Hello Games unt...

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog