Type Here to Get Search Results !

Sister site

Salam.

 

Selepas memikirkan banyak menda…

untuk dijadikan niche kepada sister site,

Ijann’s Life! ni…

akhirnya aku dah dapat.

 

Kalau nak buat random post,

dengan content yang merapu…

kat sini je la yang boleh aku buat.

But kadang kala, menda perlu dibuat…

secara serius jugak, kan?

 

So, aku dah short listkan…

senarai yang perlu aku buat,

sebelum aku publishkan sister site tu.

Making sure source yang aku ambik tu…

reliable dan boleh dipercayai, dsb.

 

dreamstimemedium_18280518

 

Kalau nak tau blog tu tentang apa…

tunggu je la nanti bila semuanya dah siap.

Aku pun sebenarnya tak sabar jugak ni…

nak menyiapkan segalanya.

Dulu pernah buat, tapi…

sekerat jalan je sebab tak ada masa.

Sekarang, ada masa free…

boleh la try buat balik.

 

InsyaAllah.

 

^^

Catat Ulasan

2 Ulasan
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Ren berkata…
wow ada blog baru ke? bestnye!
Ijann Hj. Marzuki berkata…
Opkoslah. Nanti polo eh? Eh!