Type Here to Get Search Results !

Wikenz

Hai y’allzzz…

 

So, cemana cuti?

Okay?

Ke mana je?

Atau dok rumah saja?

 

Hahaha…

To me, cuti perayaan Deepavali,

hari tu…

Tak rasa pape pon.

Sama macam cuti weekend je.

Ye la.

Cuti jatuh hari Sabtu.

So, tak rasa macam cuti pon.
(walaupun kekdahnya aku keje tiap Sabtu).

 

So…

Saturday hari tu,

just keluar je ngan kengkawan.

Salah seorangnya, Fai,

kawan baru aku,

but dah lama kenal kat e-mail,

atas urusan kerja je.

LOL.

So yang sorang lagi tu,

biasa la… Hamdan Alisa a.k.a. Medan.

 

Ngajak derang makan.

Hang out sesama as a thank you,

untuk Fai and Medan.

Still kat Seoul Garden,

sebab hari tu tak puas hati makan sana.

So, spent time agak lama gak la.

Lebih kurang 3 jam.

Hahaha… makan pon sampai dah tak larat.

Tinggal je mana yang dah tak larat tu.

Kah kah kah…

 

Fai ngan Medan

 

Pas habes makan,

Jenjalan kejap la,

kat Festival City tu…

Dan aku terbeli contact lense.

Sebenarnya memang dah lama,

nak beli pon.

But tak ada masa.

Beli sebab aku dah macam bosan…

nak pakai spek.

(sebenarnya pakai spek nampak mcm dah tua)

LOL.

 

Nasib baik la murah.

Cumanya…

Ghenyah la nak pakai wei!

Aku mana la penah pakai contact,

sebelum ni.

Walaupun orang tu dah ajar,

cara nak pakai.

but still aku terkial-lial,

nak masukkan contact lense tu,

dalam mata.

Amek masa 10 minit gak la,

nak masukkan…

Sampai merah-merah mata…

Berjurai-jurai air mata…

Hahaha…

Memula kot.

Lelama dah terrer okay laaa… (kot).

 

Bausch & Lombs

 

Still sampai rini,

masih terkial-kial nak pakai.

Hurmmm…

 

Dah tade cerita dah nak tulis.

Citer lame ni je yang ada.

Kah kah kah kah…

 

Okay la…

Bai bai pipol!

 

p/s : Arghhh… 3/11/2013 ritu adalah hari yang penting! :)

Catat Ulasan

2 Ulasan
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
MMODESTYM berkata…
wahhh nais story singgah ig/nlog/fb kita ada shawl cantik-cantik
Ijann Hj. Marzuki berkata…
@MMODESTYM Hahaha... Kemain sampai sini dia promot. LOL!