Type Here to Get Search Results !

Projek kilat

Since awal minggu lepas,

sampailah ke hari ni.

kena siapkan page registration,

team² ICC…

Hospital aku jadi tuan rumah,

untuk konvensyen ICC KPJ,

pada bulan sembilan nanti.

 

So, disebabkan,

hospital KPJ ni ada satu Malaysia,

rasanya macam lambat,

bila semua peserta,

nak hantar by pos.

Tak pon, kalau fax,

tak sampai ke tangan…

 

So, dalam miting minggu lepas,

derang soh aku buat page,

untuk online registration.

 

Kalau ikutkan,

masak aku nak buat.

Ye la…

Pedoman pon dah dekat.

19hb Februari lak tu.

Nak buat video presentation,

macam tahun lepas,

memang makan masa.

Tapi, sebab derang soh gak,

ikutkan je la…

Aku ni sapa…

Makan gaji je.

 

Selepas berhempas pulas,

(katakaw!)

sampai bawak balik keje,

Siap gak la buat menatang alah tu.

 

Page registration 2013

 

Up and running gak akhirnya…

Ikut page yang ada 2 tahun sudah.

Walaupun tak siap sepenuhnya,

At least dah run semuanya.

Nak register pon bebila boleh.

 

Nah bezakan!

Aku nyer ngan webpage 2011.

Tak banyak beza pon.

Copy jer design derang.

Bukan ada beza sangat pon,

maklumat dalam tu.

Hahaha…

Nasib baik ko!

Kalo idak,

nangis aku sengsorang kat bucu bilik opis,

Nak setat dari ground up.

 

Page registration 2011

 

Apa ada hal guna blogger kan?

Kata nak jimat cost.

Pakai je la mana yang ada.

Free lagik!

Jangan la nak tambah itu ini lepas ni.

Aku bizi nak buat video pulak pas ni.

Tak pepasal aku naik angin kang.

 

Hahahaha,,,

 

Padahal aku tau,

Walaupun aku dah setup semua tu,

Aku gak yang nak kena maintain nanti.

Nak update bagai…

Wallaweh!…

Seronok nyerrr…

 

(=__=!)

 

p/s : Cuti dulu seseronok mungkin. Minggu depan lebam! (-__-)

Catat Ulasan

2 Ulasan
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Unknown berkata…
Design cantik kot. Tak Nampak macam based on the previous pun... :)
Ijann Hj. Marzuki berkata…
Yang previous nyer design macam kaku jer... Nampak bosan... Cer try tgk yang Ijann buat:

tawakkal-kpjicc.blogspot.com