Type Here to Get Search Results !

Selepas 2 tahun ++

wanie and me

 

Petang tadi,

Aku jumpa dengan Wanie,

Kenalan yang aku kenal,

Kat Twitter,

Hampir 2 tahun lebih…

Rasanya memang lama dah plan nak jumpa,

Cuma kali ni baru berpeluang.

 

Rasa macam sekejap je,

Dah 2 tahun.

Aku kenal Wanie,

Atau Anjang (panggilan mengusik),

Buka sengaja pon.

Masa tu aku tuit Faizal Ismail HotFM,

Pakai stokin (kat tangan) dalam studio,

Sebab sejuk,

Pastu Wanie tuit sama,

Kata macam tangan Doreamon bagai.

Aku pun tak ingat dah cemana…

 

Lepas tu,

Dia follow aku,

Aku follow dia.

Aku pun sebenarnya tak ingat,

Sapa follow sapa…

Ye la menda dah lama…

Small details macam tu dah lupa.

Hahahaha…

 

So, dapat la jumpa,

Walaupun sekejap.

Tapi sembang macam dah kenal lama.

(Ye ke?)

Ekekeke…

 

Thanks Wanie sebab sudi jumpa Ijann.

Appreciate sesangat.

Bukan senang nak jumpa…

Hahaha,,,

 

p/s : terima kasih sebab bagik movie yang Ijann nak tu! (^__^)/

Catat Ulasan

2 Ulasan
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Wanie Jjang berkata…
hehe thanks jgk sbb sudi jmp wanie..sembang mcm dah lama kenal? haha wani mintak maaf sgt sbb wani jenis ssh nk pndg muka org time bckp..huaaaa xtau knp tp mmg dr dulu camtu....maaf klau ijan terasa ke apa..tp wani mmg sronok sgt dpt jumpa ijan walaupon skjp.. :D thanks ya ;)
Ijann Hj. Marzuki berkata…
Hahaha... Ijann tak terasa apa pon. Memang dah habit kalo bercakap tengok mata orang. LOL...

Bebila kita jumpa lagi k. Janji taw! (^__^)