Type Here to Get Search Results !

Video 5 minit yang boleh buat korang menangis segera

Damn!

Aku tengok video ni,

Dan dalam masa yang singkat,

Mata aku meleleh dengan air mata.

Sedey!

 

This video is simple.

Lebih simple dari yang Malaysia punya (kot).

Tapi sebab video ni sangat² touching…

I got to share this video…

With you guys!

 

Ya ya!

Korang boleh cakap…

Video ni macam iklan Petronas.

Ataupun Petronas yang tiru video ni.

Aku pun tak taw.

Tapi apa yang penting,

Mesej dari video ni…

Dalam masa 5 minit…

Akan membuatkan korang…

Menangis!

 

Damn!

 

Sila tekan play untuk menontonnya!

 

 

p/s : Video ni pun ada kat Blog Serius. Hehe! Tapi entry lama! :D

Catat Ulasan

1 Ulasan
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
burung murai... :(