Type Here to Get Search Results !

Knights of the Crystals

knights of the crystal

 

Ada game terbaru daripada Square Enix. Web based nyer game. Guna flash jer. Free for life. Hahaha… Aku memang suka ngan game-game dari Square Enix ni. Tambah kalo RPG, berantu ler… Setakat nih, aku baru jer main, baru sampai level 10 pun. Companion pun tak der lagik. Single figher jer. Mungkin nenanti kalo jumpe ngan orang dalam friendlist FB aku yang main menda yang sama, aku add la kot.

 

Macam game RPG yang lain, semestinyalah kena naikkan stats, level bagai. Dari Novice sampai ler ke job class yang tertinggi, Level plak, kenalah naikkan dari 1 sampai (kalo bule) 299 (selalunya la)… Bila la nak abes main nih…

 

Tapi yang aku tak suka pasal game nih, mendanya sama macam game FB yang lain. Kalo nak duit kena beli.guna duit betul. Gold Point yang dikutip lambat nak penuh. Kalo nak beli bebarang yang power, tak der ler… Memang la game tu free for life, tapi cenggitu ler derang nak dapat duit dari game FB cengginih…

 

Sebab tu la aku malas nak main game FB. Asik nak kena guna duit (betul) jer kalo nak beli barang. Last time aku main Social City pun sama. Last-last, tinggal cenggitu jer game aku tu sekerat jalan. Malas dah nak jaga bebetul. Cume mereka yang berhati cekal jer yang mampu main sampai habis. Hahaha… Tapi, game ni tak taw la aku. Mungkin boleh main sampai abes kot. Tengoklah. Hahahaha…

 

Nanti, kalo level dah tinggi, aku report lagik!

Catat Ulasan

1 Ulasan
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Cahaya Azrin berkata…
hahahaha...bukan stakat masuk tandas je yg gune duit...nk beli barang dlm game pon gune duit...itu maknenye diew soh kita bekerja keras untuk mendapatkn sumting..hhahah