Type Here to Get Search Results !

730 hari mencari cinta…

lookfar

 

Teropong kiri, teropong kanan… Teropong atas, bawah… Ada ke? Huhuhu… Mungkin lepas ni aku nak cari dalam laci, mungkin dia menyorok kat situ kot. Tak pun dalam lemari… Tak pun dalam dompet! Kot² kalo terselit² kat celah compartment. Alamak… tu gambo orang lain! (ngeee…)

 

Tak de…

 

Ntah² ada kat opis kot. Tapi tadi rasanya macam tak der. Dah habis aku selongkar pedestal kat bawah meja. Semua fail dah aku bukak. Jangan kata folder dalam komputer, lagi la tak jumpa. Dah jenuh aku search, tiada hasil katanya…

 

Ntah² kat sepanjang jalan dari hospital ke rumah tak? Mana la taw kalo aku jumpa kat situ. Sapa² yang dah buang, yang tak mo guna lagi ke… Tapi, takkan la kan? Menda tu bukannya murah!

 

Ishk! Kat mana aku nak cari ni? Korang ada idea tak?

Catat Ulasan

1 Ulasan
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
me mardau berkata…
try carik kat kedai makan lak...untung2 ko jumpa yg rajin mkn...kekekeke

apapun...selamat majuk jaya fren.. ;)