Type Here to Get Search Results !

Test dari iPhone...

Saja jer aku buat post dari iPhone. Nak tengok sama ada function yang ni masih berfungsi atau tak. Almaklumlah dah lama aku berehat dari buat posting guna iPhone.

 

So, maafin sekiranya aku jadik camera whore sekejap sebab tak taw aku nak boh gambar apa. Boh muka aku la jawabnya. Hihihi...
 

 
Perghhh... Masa aku nak masukkan gambar kat atas tu, baru aku perasan, dalam iPhone aku nih ada lebih kurang 765 keping gambar yang aku ambik dari mula aku beli iPhone ni, sampailah sekarang.

 

Jom preview gegambar awal sampai yang latest sekali nih... Let's...
 

Time berbuka puasa tahun lepas

Buka puasa dengan Jaquezeean…

Hari raya…

Kampung arwah Opah…

Aie time raya…

Ijat beli portable DVD baru…

Dinner ngan bebudak PBN…

Time bizi preparation for ICC…

ICC 2009…

Dinner ICC…

Birthday Ijat ngan Mak Ngah…

Kat opis sambil buat gile…

Outing ngan Zarina and Ajrin…

Lan ngan selendang Shahrul…

Movie time ngan Arep and Shafiq…

Time bagi baju Jaquezeean…

Shopping for Cameron trip…

Kat Cameron…

Kat tempat kerja…

Makan kat Kenny Rogers ngan Jaquezeean…

Preparation kawen adik aku…

Kat Tawakkal baru…

Time makan petang tadik. Sempat lak si Adie snap. Cheh!


Hahahaha... Ada banyak lagi sebenarnya, tapi cukup-cukup la tuh. Hihihi... Nanti aku edit kat PC for the description.

 

Update : Hahaha… Udeh gwe edit posting nye.

[via iPhone]

Catat Ulasan

1 Ulasan
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Cahaya Azrin berkata…
765?byk nyew.....huhuhu
jd...delete la g mne patot
hahahahaha
=p