Type Here to Get Search Results !

Hello World! (again)

Clipart-Cartoon-Design-02

Salam… Setelah lama berhenti, akhirnya aku menulis balik blog ni. Mintak maaflah kalau lama menghilang. Bizi sikit dengan persediaan pembukaan hospital kebelakangan ni. Dan alhamdulillah, semuanya berjalan lancar lebih dari yang dijangkakan. Bila dah lama tak menulis, rasa rindu la pulak. So, skarang aku mula kembali menaip semula dalam blog ni, dan insyaAllah… tak akan berhenti kalau tak ada aral yang melintang.

Lebih kurang 2 bulan jugaklah aku berehat menulis. Bila nak menulis balik, rasa busan pulak dengan layout lama yang tu. Dah jadik sejarah dah. So, sekarang blog aku ni pun dah berwajah baru, dan datang dengan nama baru gak. Aku namakan blog ni dengan nama “Life Support”. Hehe… sebagai tanda blog ni adalah Life Support untuk aku terus menikmati keindahan dunia. Mungkin ianya macam tak releven kot pada pandangan korang, but, it’s good to me!

 

logo

Masih banyak lagi yang belum siap lagi dengan blog ni. Mungkin lepas ni aku akan masukkan lagi memenda yang berkaitan. Yang ni pun aku ambil masa dua hari nak siapkan (4 pagi baru siap). So, enjoy the new layout and hope that you guys will come again back soon to check out what else that I will put on to this blog. So, until then… Cheerio!!!

Catat Ulasan

3 Ulasan
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
azdra-azdra berkata…
ada pun hapdet! hehehe will be waiting for new hapdet.... chaiyok!
Cahaya Azrin berkata…
huuiiiiiyooooo...da bru....heheheh =p