Type Here to Get Search Results !

Last day...

Aku dah tander resignation letter aku jap tadik kat HR Ampang Puteri. Mulai esok, akan akan memulakan tugas aku kat Tawakal pulak. Back to my root seperti sebelum ni. Huhuhu...

Sebenarnya aku terkejut gak bila bos aku panggil aku ke pejabat dia tadi. Katanya En. Roslan dah menjerit nakkan aku setat kejer kat sana. Tapi masalahnya surat offer masih lagi belum aku dapat. Takkan aku nak setat camtu jer. Kejer sekarang macam mana? Aku pun tak expect mula mengejut cam ni, tapi tak per lah. Memang aku dah tunggu lama pun...


Selamat memulakan tugas di Tawakkal. Ahaks...

[via iPhone]

Catat Ulasan

2 Ulasan
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Ijann Hj. Marzuki berkata…
Tetiba jer hari ni jadik last day kat Ampang Puteri...
Cahaya Azrin berkata…
lastday mngejot???huhuhuh..xsemptnk wat farewell....hehehheeh