Type Here to Get Search Results !

Hari bizi...

Hari aku dah mula sibuk dengan kerja-kerja kat Tawakkal. Walaupun hospital baru ni belum lagi beroperasi, tapi aku telah diinstruct oleh En. Roslan untuk tag PC-PC baru yang akan didistributekan ke seluruh hospital nanti. Banyak gak la kerja nak dibuat. Tu belum lagi nak install memenda yang patut termasuklah network, system segala... I'm not complaining... Hehehe...

Hahaha... Aku senyum jer bila tengok PC-PC yang membukit kat dalam stor tu. Semuanya kena aku settle sebelum boleh didistribute ke deparment-department yang dah ditetapkan. Hadeh... Hari ni baru siap 50. Ada lagi several hundred untuk ditag...

I'm not complaining... Infact, aku gembira dengan kerja sekarang. Lalalalala...

[via iPhone]

Catat Ulasan

0 Ulasan
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.