24 Februari, 2010

Supercalifragilisticexpialidocious

Supercalifragilisticexpialidocious

Supercalifragilisticexpialidocious

su·per·cal·i·frag·i·lis·tic·ex·pi·al·i·do·cious  [soo-per-kal-uh-fraj-uh-lis-tik-ek-spee-al-i-doh-shuhs]  – adjective (used as a nonse...

23 Februari, 2010

Jom gi opis aku!…

Jom gi opis aku!…

Jom gi opis aku!…

Petang tadik, aku ngan Lan nyembang kat tipun. Suara dia bergema dalam tipun aku tu. Aku tanya ler, dia ngah dok kat mana, sebab pada sangka...

Faces…

Faces…

Faces…

Faces of my friends on A230… I love taking picture of faces…

22 Februari, 2010

20 Februari, 2010

Waktu menembak di Putrajaya...

Waktu menembak di Putrajaya...

Waktu menembak di Putrajaya...

Miahahaha... Aku baru jer balik dari Putrajaya shoot gegambar eksperimentasi. Sesaja je nak mengetest A230 aku tu. Nak get use to it. ...

Dah tak semak lagi!

Dah tak semak lagi!

Dah tak semak lagi!

Haaaaa... (bunyik relief, bukan gelak panjang!). Di kala meja aku dah kurang semaknya selepas semua kerja yang sepatutnya aku buat dah sia...

19 Februari, 2010

File Upload Failed.

File Upload Failed.

File Upload Failed.

Nyampah pulak bila keadaan ni berlaku. Banyak kali aku try upload. Last² dapat mesej kat atas ni lak. Mau gak aku try 10-11 kali, but wit...

18 Februari, 2010

Selamat Hari Jadi Syafiq~!

Selamat Hari Jadi Syafiq~!

Selamat Hari Jadi Syafiq~!

Yey! Today is your birthday! Happy birthday bro! Abang Ijann mengucapkan SELAMAT HARI JADI dan semoga panjang umur dan murah rezeki....

17 Februari, 2010

Menanti dan berat hati...

Menanti dan berat hati...

Menanti dan berat hati...

Salam... Lama plak rasanya tak buat post. Ada gak dekat seminggu. Yelah... mana tak nyer. Sekarang kan dah ada hobi baru, asik nak m...

11 Februari, 2010

My new toy!

My new toy!

My new toy!

Miahahaha… Tanggal 10hb Februari, 2010. Ari ni la tu… Aku telah membuat kerja gila dengan keputusan yang serta-merta tanpa banyak soal dan c...

08 Februari, 2010

Kempen tegur menegur!

Kempen tegur menegur!

Kempen tegur menegur!

Salam… Korang sure dah ada Facebook kan? Sekarang ni dah macam pelik plak kalo tak der Facebook. Macam dah jadik kemestian bagi sesapa ...

07 Februari, 2010

Rain…

Rain…

Rain…

Post ni bukan mengenai penyanyi Korea atau pun nama character dalam trilogi Resident Evil. Ni memang aku nak cerita pasal hujan… Seme...
Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog