Type Here to Get Search Results !

Korang yang bergelar “pembaca”!

Salam…

Untuk entry kali ni, aku nak bagitaw la kat korang yang aku dah boh satu kolum baru kat blah kanan kiri nun yang aku beri tajuk “pembaca”. Aku tulis punya tulis (menaip sebenarnya…) tetiap ari kat sini, tapi aku tak taulah pulak siapakah gerangan korang yang membaca setiap entry yang aku post. Kengkadang terasa gak nak taw siapakah korang yang rajin nak membaca blog aku nih. Macam sorang adik kiyut aku sorang nih, si Azrin (ye lah! ko kiyut! pueh ati?) Rajin dia tiap ari masuk blog nih mengomel kat komen semenjak-dua-menjak nih. Hehehe… Rasa macam makin rapat lak aku ngan dia. Ye lah! Rapat untuk kena buli. Hihihi… Apa pun, Azrin tetap Rawks!

Jadi, aku menjempat la korang yang selalu masuk kat blog aku nih, untuk memberitahu siapakah diri korang tu dengan mengklik “ikut” kat kolum pembaca tu. Tak pun, sudi²kanlah mengomen (bukan beromen yer!) kat setiap entry yang aku tulis kalo korang rajin. Aku amat² menghargainya.

Thanks y’all! Luv ya so much! Muaks!

p/s: Teringin nak kenal siapakah gerangan dari Mountain View, California yang slalu masuk sini. Sudi²kan lah yer. (^_^)/

Catat Ulasan

3 Ulasan
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Cahaya Azrin berkata…
... abg yaAllah praise ijann Sye .... ag ... best huahuahua org adew gilew kiyut Sye admit .... abg sndiri bak kate ken ... Alhamdulilah ... kerana Allah has mngurniakn poker face kiyut smpurna dn. huhuhhuuh ..
Ijann Hj. Marzuki berkata…
Sudeh! Wahahaha... Sonok ko ye Azrin? Orang bagik can je tuh!
Cahaya Azrin berkata…
testing!!!!huuuuuu.....