Type Here to Get Search Results !

Hampress... Cerempet betol!

Hi Y'all...

Huhuhu... Cerempet betol. P1 aku kena suspend lak sebab aku ada outstanding sebulan yang entah bila aku lupa nak bayo. Cheh! Mati-mati aku ingat aku dah abes bayo, ghupanya ada satu bulan lak yang ketinggalan. Tabbley la aku nak bertenet secara normal kat umah. Terpaksa terconggeng-conggeng aku menggunakan iPhone aku tu untuk online. Yaperda. Esok baru dia sambung balik. Kehampehan maksimum betol!

Punyalah banyak aku nyer idea terbantut dari dipublish. Last-last kena jadik draft jer kat Microsoft Live Writer tuh! Tak per, nanti, dah ada balik, aku sambung balik memposting secara normal. Ni pun nak buat entry nih, aku kena guna emel. Abes berterabur format publishing aku. Kena la aku edit nanti. Huhuhuhuhu...

p/s: Iklan P1 soh potong, aku plak yang kena potong. Camni ker derang layan pelanggan derang paling top. :p Bagik la can. Bukan aku tak bayo. Tak perasan belom bayo jer!

Update: Wahahaha… Sudah connect la plak! Baguih! Tak yah tunggu sampai esok! :p

Catat Ulasan

2 Ulasan
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Cahaya Azrin berkata…
lain kali sebelum nngok wayang...bayo dlu apew yg patut..hahahahahahahhahaha....nk gelak je nie...hahahhaahah
Firdaus Marzuki berkata…
streamyx jer... 2 bulan tak bayar pun ok lg... huahahha XD