27 April, 2009

Comel...

| No comment

Dalam bebanyak gambar-gambar lawak yang aku dapat e-mel, cuma yang satu ni jer yang menarik perhatian aku. Sungguh comel gambar ni. 2 ekor teddy bear yang kununnya sedang leka bermain komputer. Dari gambar yang di atas, kedua teddy ber tu macam sangat tekun melihat screen komputer seolah-olah ianya “hidup”. Sungguh sweet gambar tu Aku amat suka…

Tags :

Tiada ulasan:

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Instagram Terkini

Arkib Blog