09 September, 2008

Cruisin'

| No comment

Lamanya rasanya tak buat post! Bukan apa... Rasa malas nak mengupdate begitu terasa dikala waktu berpuasa ni. Balik rumah pun dah kat 1-2 pagi. Maklumlah! Gi bersahur dengan bebudak Jaquezee.

Anyway! Aku jumpa balik lagu yang aku minat satu ketika dulu. Begitu soothing dan mellow! I love it soooo much! Enjoy it!

p/s: Later ya! I promise!
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet TerkiniInstagram TerkiniArkib Blog