25 Mei, 2008

Movie gath lagie...

| No comment

Sekali lagi Play-Beyond.NET buat lagik movie gathering. Filem yang dipilih adalah "Indiana Jones and the Kingdom of Crystal Skull". Ini adalah kali kedua aku menonton filem ni. So, it's a good movie, dan aku tak kisah menontonnya sekali lagi.

So, antara yang menghadirkan diri selain daripada aku adalah:

Ninja
Redbull
Feroz
Mickey & bro
evo & wife
byha
damak
myxery

Movie start pada pukul 2.30 petang dan habis lebih kurang pukul 5.15 petang. So lepas habis, kami pergi makan dan kemudiannya bergerak ke Low Yatt untuk berjalan² sambil makan angin. Hehehehe... Kami berpecah untuk pulang ke rumah masing² lebih kurang pukul 9.30 malam.

p/s: Seperti biasa, gambar disedut dari komuniti Play-Beyond.NET
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet TerkiniInstagram TerkiniArkib Blog