25 Mac, 2008

Sesak!

| No comment
Lama dah aku tak buat posting. Mungkin sebab aku sibuk dengan kerja seharian, mungkin juga sebab aku rasa malas nak buat posting sebab dalam kepala aku ni penuh dengan pelbagai rasa yang tidak menyenangkan...

Aku tak senang dengan pelbagai soalan yang diajukan kepada aku mengenai perkara itu ini, aku tak senang dengan asakan dan ajakan yang pada aku adalah merupakan sesuatu yang amat sukar dan juga sia² dalam masa yang sama. Aku penat dengan tutur kata yang melemaskan dan menjerat pemikiran aku sendiri... Aku dah penat.

Mulanya aku hanya ingin mendiamkan diri. Mulanya aku hanya ingin mengikut sahaja flow. Mulanya aku hanya ingin mengikuti hingga saat akhir... Tapi ternyata aku tertewas dan aku lemas dengan asakan² itu!

Hurmmm... (_ _)m
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet TerkiniInstagram TerkiniArkib Blog