23 Februari, 2008

Hmmm...

| No comment
Kadang-kala, aku rasa kehidupan aku yang dulu penuh dengan keceriaan dan ketidak-bimbangan. Tetapi, sejak akhir² ni, aku selalu dihujani dengan perasaan rimas, risau, resah dan bimbang... Hati aku tidak senang dengan perjalanan hidup dan tanggungjawab yang selalu menggamit perasaan takut.

Walaupun begitu, dengan cara ini sajalah aku rasakan aku dapat mematangkan diri dan melihat dunia pada skop yang lebih luas. Tidak lagi hidup ditakuk lama dan memajukan diri pada tahap yang sepatutnya...

Tapi... kenapalah ianya selalunya begitu sukar?
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet TerkiniInstagram TerkiniArkib Blog