Mengenai blog ini...


Assalamualaikum...

Sebenarnya, blog ni, bukanlah blog yang sentiasa mempunyai kandungan ilmiah atau berinformasi pon (kadang-kadang sahaja). Blog ini hanyalah sekadar tempat aku meluahkan perasaan hati, bercakap kosong dan menulis tentang perkara remeh yang kadang-kadang aku sendiri tak tahu. Maaflah sekiranya korang mengharapkan yang lebih dalam blog ini. Ianya hanya sekadar blog picisan.

Apa pun, terima kasih aku ucapkan kerana sudi datang ke blog Ijann's Life, dan lepas korang baca bebenda merepek dalam ni, apa salahnya kalau korang tinggalkan komen serba sedikit. Ye lah, tinggalkan jejak orang cakap.

Apa pun, semoga terhibur dalam blog picisan aku ni...

Senyum selalu... (^.^)/

Ijann Hj. Marzuki
 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog