13 Julai, 2022

Time warp to 2022. The 2nd half of the year.

| No comment

Salam.



Long time no see eh? How are you guys doing? Hoping everything going well and fulfilling. I'm doing good. And alhamdulillah, life is going as you know it.


The year now is 2022. Sebenarnya dah lama nak mulakan balik sessi blogging ni. Tapi biasalah. Sebagai manusia biasa, procrastinating tu tak lari. Bila dah hari-hari procrastinate, habis semua menda tak menjadi. Bila dah malas, nak mula balik tu, Allah saja yang tau. 😅


2022 is still going, and it's already the 2nd half of the year. Tak banyak pun achievement. Biasa-biasa je orang cakap.


XxX



***


Update!


Sebenarnya post ni dah lama ada dalam draft.
Tapi tak berpublish pun.
So disebabkan tahun 2022 tak de satu pun post,
aku publishkanlah post ni.
At least tahun 2022 ada jugak entry.


Hahahaha...


Ijann Hj. Marzuki
1/4/2023 - 10:34pm

Tags : , ,

Tiada ulasan:

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Instagram Terkini

Arkib Blog