22 Januari, 2023

Selamat Tahun Baru Cina.

| No comment

Selamat Tahun Baru Cina.
Selamat bercuti untuk semua.
Semoga tahun ni akan lebih makmur...
dan kaya raya.
Hahaha.


Tengah buat apa tu?
Tengah beraya ke?
Ke tengah makan limau?
Apa pun, moga cuti korang...
bermanfaat ya.


Untuk update,
hari ni aku kerja.
Masuk pukul 8:30 hari ni.
Oncall.
Tak tahu apa nak buat kat office.
Melayan Youtube je la...
sambil menunggu orang call.
-__-


Rasanya tak ada apa nak cerita hari ni kot.
So aku endkan post ni kat sini saja.


Selamat bercuti untuk korang sekali lagi.
Enjoy and rest well people.
Salam.

(^_^)/

Tags : , ,

Tiada ulasan:

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Instagram Terkini

Arkib Blog