23 Januari, 2023

Cuti seminggu bermula.

| No comment

Orait!
Cuti seminggu aku bermula hari ni.
Even dok ngadap menda ni...
aku still tak tau apa nak buat.
Tengah pikir sama ada nak balik kampung...
atau terus dok KL sepanjang cuti.
Hmmm...

As for today,
aku dok rumah je.
Plan nak mengemas rumah sket.
Nak buat laundy kot kalo sempat.
Later nak bukak Youtube...
nak sambung balik tutorial...
yang aku tinggal malam kelmarin.

Time menaip ni...
kat luar tu tetap bunyi mercun.
Yelah, hari kedua cuti raya cina kan?
Meriah!

Okaylah.
Tade idea nak tulis apa.
Laytah!
Tags : ,

Tiada ulasan:

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Instagram Terkini

Arkib Blog