30 Disember, 2020

Oh! No!

| No comment

 


Well, there you have it. Dah ada kes kat block apartment yang aku tinggal. I got the notice from one of my co-worked that also live in the same area. Terkejut jugak la masa dapat notis ni sebab kes tu dekat tingkat yang aku duduk, among other floors that affected.

But, nasib baik dia cakap dah sanitize semua tingkat yang terbabit. Aku pulak lepas baca notis tu, terus aku mandi nak dekat 20 minit, sambil sental semua bahagian badan dengan dettol. Takut la kot-kot jadi apa-apakan? Tak cukup lepas tu, aku sental pulak tangan dengan sanitizer, sebelum keluar dinner.

Please guys. The pendemic is still not over yet! Please be careful. Stay safe, and follow the SOP.

Tags : , , , ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog