31 Disember, 2020

Makan-makan hujung tahun.

| No comment

Walaupun hari ni bukan hari terakhir tahun 2020, it should be tomorrow. Tapi pedulikan! Time makan, kita makan. Bukan selalu pun makan besar hujung-hujung tahun ni. Tambah dengan memember rapat. So, kira makan besar jugak la tu bagi aku.

Tak rancang pun nak pergi sebenarnya. But I just ranting je over Twitter, nak makan makanan Korea dengan mengajak Umar and Achik. But Umar ajak esok, which I cannot. Maybe aku akan balik Ipoh tomorrow. So, aku diam je lah lepas tu.

But Achik then ngajak aku makan kat Topokki, Sunway Putra over whatsapp lepas aku balik kerja. Aku on je. Dok rumah pun tak buat apa. So, aku bersiap then headed over to LRT ke Sunway Putra.

Instead of kedai Topokki kat bawah Sunway Putra tu, kitaorang pergi ke Seoul Garden, which is still a Korean food. "Utamakan orang tua nak makan apa," kata Achik. Cerempet tahu tak bila dia cakap macam tu. Hahaha. Aku ngan Achik beza setahun je kot. Tak tua la sangat pun.

Zuzuk join sekali makan. Baru balik Penang katanya. So, bertiga je la. Achik tu bukan suka sangat pun reramai ni. Rimas katanya. So, kira okay la tu.

So, makan, bersembang, makan, bersembang, balik. Tu je. Enjoy the pictures below. Kahs.

Bye semua!


P/S: Aku rasa blogging macam zaman memuda dulu pulak. Menda tak penting pun nak buat entry. Hahaha... Lantak la kome! XD



Tags : , , ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog