31 Disember, 2020

Repost: My life so far. (2019)

Repost: My life so far. (2019)

Repost: My life so far. (2019)

This is something that I have written a while back then in 2019 in my other blog. I'm reposting it here again. It's a bit long, but ...

Makan-makan hujung tahun.

Makan-makan hujung tahun.

Makan-makan hujung tahun.

Walaupun hari ni bukan hari terakhir tahun 2020, it should be tomorrow. Tapi pedulikan! Time makan, kita makan. Bukan selalu pun makan besar...

30 Disember, 2020

Oh! No!

Oh! No!

Oh! No!

  Well, there you have it. Dah ada kes kat block apartment yang aku tinggal. I got the notice from one of my co-worked that also live in the...

29 Disember, 2020

2020 and its bittersweet memories.

2020 and its bittersweet memories.

2020 and its bittersweet memories.

 Assalamualaikum... 2020 drawing near to its end. What can we say about it? Well, everybody hates 2020 that's for sure. With the pendemi...
Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog