07 Mei, 2018

Cak!

| No comment

Salam.

Lama tak jenguk blog ni.
Macam dah bersarang je.
Nak dekat 2 tahun jugak la.
Last-last bukak blog baru.
Kah kah kah.

Tapi macam formal la pulak,
blog yang aku baru bukak tu.
Siap speaking lagi.
Ntah betul ntah idak...
penggunaan bahasa tu.
Bantai.
Janji nampak formal.

Kalo rajin nak tengok blog baru tu,
gi la kat sini: speedomunchy.blogspot.my

Ntahla, zaman sekarang ni,
specially tahun 2018 ni...
ada lagi ke orang baca blog?
Yang rajin bukak Tumblr tu ada la kot.
Hahaha...
(^,^')

Anyway...
Saja je nak menjengah.
Nak bagitau aku idup lagi je.
Hahaha.

Later.
Tags : , ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog