04 Ogos, 2016

Sister site

| 2 Comments

Salam.

 

Selepas memikirkan banyak menda…

untuk dijadikan niche kepada sister site,

Ijann’s Life! ni…

akhirnya aku dah dapat.

 

Kalau nak buat random post,

dengan content yang merapu…

kat sini je la yang boleh aku buat.

But kadang kala, menda perlu dibuat…

secara serius jugak, kan?

 

So, aku dah short listkan…

senarai yang perlu aku buat,

sebelum aku publishkan sister site tu.

Making sure source yang aku ambik tu…

reliable dan boleh dipercayai, dsb.

 

dreamstimemedium_18280518

 

Kalau nak tau blog tu tentang apa…

tunggu je la nanti bila semuanya dah siap.

Aku pun sebenarnya tak sabar jugak ni…

nak menyiapkan segalanya.

Dulu pernah buat, tapi…

sekerat jalan je sebab tak ada masa.

Sekarang, ada masa free…

boleh la try buat balik.

 

InsyaAllah.

 

^^

Tags : , , , , ,

2 ulasan:

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog