16 Ogos, 2016

Delay another 2 months. :(

| No comment
Salam...


It's official guys.
Final Fantasy XV will be delayed...
2 months after it's original release date.
So, the new date is 29th of November.
No more 30th September as we hope for.

Penangguhan ni disebabkan...
katanya nak polish lagi sikit,
game yang dah didevelop dekat...
10 tahun ni.
Nak bagi kualiti yang terbaik untuk...
gamer katanya.

Ramai gaklah fans yang rage dengan...
perkembangan terbaru ni.
Sapa tak marahnya?
Kemain ritu buat PC high profile...
semata-mata nak reveal tarikh release.
Last-last delay 2 bulan.
Hahahaha...

Bagi aku, aku tak de masalah pun...
kalo derang delay 2 bulan dari tarikh lama.
Kalau boleh tunggu 10 tahun,
another 2 months apa salahnya.
Ye dak?
Asalkan kualiti dia bagus, why not?
Jangan kalau dah tunggu 10 tahun,
kualiti game macam lahanat.
Hiks.

p/s: Kira hari.
Tags : , , , , , ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog