28 Julai, 2016

Siap dah buat pengubahsuaian

| No comment
Hei. Salam...

Siap gak akhirnya aku...
buat pengubahsuaian kat blog ni.
4 scrolling header aku tambah,
susun letak widget,
menu mobile pages,
and some scripting.

Dari pagi aku ngadap.
Since keje tak banyak sangat...
dan call dari user pun tak banyak.
So, siaplah akhirnya.
Hiks...


Back story pasal layout ni,
goes back one and a half year ago.
Aku beli dari Envato.
Time tu ada duit sket dalam PayPal.
Ntah nape aku gatal beli ntah?
Tapi time tu agak murah la.

So, lepas a few tune up.
jadilah macam yang korang nampak sekarang.
Bukan tak mo buat sendiri.
Tapi m.a.l.a.s.
Jadi paham-paham la ye.

Anyway...
For those who stop by and look around,
thanks.
Jangan lupa datang lagi nah.
Ahaks.

Layter.

p/s: Should I get a new one?
Tags : , , , , , , , ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog