19 Julai, 2016

Hari raya decoration 2016.

| No comment
Salam...

^^


Tahun ni...
macam tahun-tahun yang lepas,
kitaorang take part dalam deco raya...
anjuran hospital.

Walaupun preparation nak buat deco...
ambik masa yang singkat...
sebab kitaorang pun macam bidan terjun.
Esok cakap, hari ni baru cari bahan.

Anyway...
As you guys can see kat gambar di atas,
we all prepare mana yang sempat je.
Just boh lampu liplap kat hallway,
photo booth (my idea) kat pintu hujung,
dan pintu gerbang kat waiting area.

Semua deko ni hasil gabungan...
IT Services ngan Marketing Services...
tingkat 11.
Tak tahulah boleh menang ke idak.
Tak kisah la menang ke idak...
asalkan participation tu ada.
Tapi tipulah kalo dah masuk pertandingan...
tak mo menang pulak kan?
Hahahaha...


p/s: Hiks. Tak tau la ramai ke idak bergambo kat photo booth aku tu.
Tags : , , , , , , ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog