19 Julai, 2016

Biar lambat, asalkan ada.

| No comment
Salam...

Rasa macam tenggelam timbul.
Kejap ada kejap tak de.
Dah nak dekat setahun...
aku tinggalkan media yang satu ni.

Well, anyway...
Korang apa khabar?
Hendaknya sihat la ya.
Sihat tubuh badan...
sihat akal minda.
Bila dah sakit sana sini...
barulah susah nak buat itu ini.
Kan?

Walaupun dah dekat 2 minggu...
kita berhari raya,
but still kemeriahan masih lagi terasa.
Rasanya masih tak terlambat...
untuk aku ucapkan...
Selamat Hari Raya Aidilfitri.
Maaf Zahir dan Batin.
Seandainya ada salah dan silap,
sama ada yang sengaja atau tak...
harapnya dapatlah kita lupakan,
dan teruskan dengan kehidupan.
Manusia biasa, dah tentunya...
kita ada buat kesilapan.

Selamat Hari Raya. Maaf zahir dan batin. ^^

Till later...

p/s: Biar lambat, asalkan ada. ^^
Tags : , , ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog