29 Julai, 2016

Playstation VR is coming!

Playstation VR is coming!

Playstation VR is coming!

Salam. Berita baru dengar semalam. Playstation VR akan dirilis... pada 13 Oktober 2016, di Malaysia, tahun ni. Harga PS VR ni around ...

28 Julai, 2016

Siap dah buat pengubahsuaian

Siap dah buat pengubahsuaian

Siap dah buat pengubahsuaian

Hei. Salam... Siap gak akhirnya aku... buat pengubahsuaian kat blog ni. 4 scrolling header aku tambah, susun letak widget, menu mobile...

Penghuni baru

Penghuni baru

Penghuni baru

Salam. Ada penghuni baru dalam rumah. Seekor kucing bengal betina... yang baru melahirkan 4 ekor anak. Masih belum ada nama untuk anak...

27 Julai, 2016

Home sweet home

Home sweet home

Home sweet home

Salam. Tak lama dulu, aku ada buat entry... pasal rumah aku kan? Aku pun dah lupa bila. Tapi ada la dulu. But itu lebih kepada bilik s...

19 Julai, 2016

Hari raya decoration 2016.

Hari raya decoration 2016.

Hari raya decoration 2016.

Salam... ^^ Tahun ni... macam tahun-tahun yang lepas, kitaorang take part dalam deco raya... anjuran hospital. Walaupun prep...

Biar lambat, asalkan ada.

Biar lambat, asalkan ada.

Biar lambat, asalkan ada.

Salam... Rasa macam tenggelam timbul. Kejap ada kejap tak de. Dah nak dekat setahun... aku tinggalkan media yang satu ni. Well, anywa...
Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog