07 Disember, 2015

Bilik kecil untuk disewa

Bilik kecil untuk disewa

Bilik kecil untuk disewa

Salam.   Ada yang tengah cari bilik? Ada bilik kecil kat rumah aku, yang nak aku sewakan.   Bilik as is macam dalam gambar kat bawah. ...

Tidur

Tidur

Tidur

    Tidur. Itulah benda yang aku… buat sejak kebelakangan ni. Itu je menda yang paling… senang aku nak buat. Balik kerja je… lepas...
Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog