30 September, 2015

Awak pun saya tak nampak!

Awak pun saya tak nampak!

Awak pun saya tak nampak!

Salam…   Semenjak dua menjak ni, hari kelam je disebabkan jerebu. Masalah kesihatan jangan cakap la. Batuk-batuk tu dah macam biasa. B...

21 September, 2015

Konsert Suara Hati Afgan

Konsert Suara Hati Afgan

Konsert Suara Hati Afgan

Salam…   Lama tak ketemu kan? Hiks. BTW, apa kabar. Harap semuanya sihat nah. ^^   Jumaat lepas adalah hari, yang agak aku tunggu-t...
Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog