16 Februari, 2015

Live, Life, Love : Tentang Achik

| 4 Comments

Okay!

 

Time untuk feature blog hebat,

dari kengkawan.

 

So hari ini blog yang bertuah untuk…

difeaturekan dalam ILS ialah…

*drumroll*

 

baaa dum tskkk

 

Blog Achik Ezam yang dinamakan dengan:

Live. Life. Love : Tentang Achik

Haaa kau.

Panjang gila nama blog.

 

Header blog Achik. 

Korang boleh access dia punya blog,

kat alamat ni:

 

http://achik-ezam.blogspot.com

 

Ok, kita citer background Achik sket.

Dia orang Klang, kat Kg Tok Muda, Kapar.

Di dulu belajar kat UIA.

Dulu belajar amek mass com.

Sekarang keje sebagai Emily.

(Korang cari la apa Emily tu apa?

clue: Devil wears Prada)

One of my BFF. ^^

Now dah merangkap houzmate.

Dah tak single (kbai).

 

Hahahaha…

Matilah aku intro tak mintak ijin.

(Ada aku kesah? Hahahaha…)

 

Ok, ok…

Basically, blog achik ni…

cerita pasal day in day out dia.

Pasal pengalaman, and hot topics.

Blogger tersohor nih.

Ramai follower gituh.

 

Slalu orang terhibur baca sebab,

ayat dia dalam tu kelakar…

dan bersahaja.

Bukan macam blog aku ni.

Ayat ntahapehape.

Lawak pon syok sendiri.

 

Well, at least, tak la orang bosan baca.

Kannnnn… ?

 

Kalo korang nak santai-santai,

membaca guna ipad or phone,

sambil minum-minum kat Setabak tu…

boleh la baca blog Achik ni.

tak kusut pikiran ngan ayat berjela.

Janji senang nak baca.

Topik yang dia bagi pun ringan.

Ajak kita sesama pikir.

Katanyaaahhh.

 

Ngan Achik Ezam time kluar ngan dia semalam. ^^ 

Okay!

Cukuplah setakat ni.

So jangan lupa singgah blog dia.

Dan selongkar habis semua entry dia.

Tak pon, korang boleh follow dia…

kat Twitter or Instagram macam kat bawah:

 

Twitter : @Achik_Ezam

Instagram : @achikezam

 

Until next time…

Tata!

 

p/s : Achik ni hantu bergambo/selfie.

Tags : , , , , , , , , ,

4 ulasan:

  1. pembetulan
    1- masih single (kalau isi borang kerajaan)
    2- tak suka bergambar (kalau nampak gemok)

    hahahahahahha

    BalasPadam
  2. Fuyuh hebatnya blogger tersohor ada review lagi ha.... Nak terjah blog beliau la. 😱

    BalasPadam
    Balasan
    1. Korang dedua lah blogger tersohor... Kita ni picisan je. Hahahaha.

      Padam

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog