18 Februari, 2015

Tinggal…

Tinggal…

Tinggal…

Salam…   Esok dah nak cuti. Ramai dah meninggalkan kotaraya. Ada jugak yang masih tinggal.   Aku dalam kategori masih tinggal.   Buk...

17 Februari, 2015

Bila sampai masanya.

Bila sampai masanya.

Bila sampai masanya.

Selamat hari Selasa korang!   Rasa-rasanyalah, macam aku akan buat entry… hari-hari dah sekarang ni. Ingat nak tulis malam tadi, sebel...

16 Februari, 2015

Live, Life, Love : Tentang Achik

Live, Life, Love : Tentang Achik

Live, Life, Love : Tentang Achik

Okay!   Time untuk feature blog hebat, dari kengkawan.   So hari ini blog yang bertuah untuk… difeaturekan dalam ILS ialah… *drumroll...

Frust tu kecewa!

Frust tu kecewa!

Frust tu kecewa!

Chinese New Year… is around the corner. So, ramailah yang dah ready, nak bercuti panjang, balik kampung.   Aku?     Frust!   Dah ...

Entry pagi sepi'ie

Entry pagi sepi'ie

Entry pagi sepi'ie

Aku tak boleh tido... So, bila tak boleh tido, slalunya orang akan berfikir.     Jadi malam ni, sebelum aku tertidur, dengan ipad di...

14 Februari, 2015

Post hari Sabut!

Post hari Sabut!

Post hari Sabut!

Salam.   Selamat hari Sabut (bukan typo).   Dok sehari-hari nak update, tapi habuk pon tara. Hari-hari ada je idea nak update, tapi bila nga...
Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog