06 Januari, 2015

2015

| No comment

Dalam senyap,

dah enam hari tahun baru berlalu.

Entah sama atau tak,

dengan 2014 nanti.

Harap-harapnya ada benda baru…

yang akan terjadi.

Hanya mampu berharap,

bertawakal…

dan berusaha untuk sesuatu yang terbaik…

berlaku dalam 2015 ini.

 

Masih tak terlambat untuk ucapkan…

Selamat Tahun Baru 2015.

Didoakan semoga tahun baru ini,

dipenuhi dengan kegembiraan,

kegemilangan,

dan kecemerlangan.

Aminnn…

 

2015

 

So…

Azam aku tahun ni,

nak aktif balik menulis blog ni,

macam dedulu.

Okay tak?

Macam dah banyak lompong,

entry dari bulan ke bulan.

Haaa…

Harapnya azam baru ni kekal lah ye?

Ekekeke…

 

Dah la.

Dah tak de idea nak tulis apa.

Kakakaka…

 

Laytah!

Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog