25 Disember, 2014

Poskad dari Sydney daripada @SirFais

| No comment

Pagi tadi dapat poskad dari Sydney.

Kiriman dari SirFais yang dok belajar sana.

Sekarang ni memang agak rare…

bila dapat something yang dipos,

siap ada setem bagai.

Kalau ada pon sume surat hutang,

surat amaran, bla bla bla.

 

Thanks sebab hantar poskad dari jauh.

Kalau boleh nak frame.

Jauh kot dari Sydney.

LOL!

 

Gambo depan.

 

Tak tau nak letak mana,

aku pin je kat cubicle office.

Kang bawak balik tah ke mana aku campak.

Biarlah dok situ sampai bebila.

Hiks.

 

Belah belakang.

 

Thanks again Fais.

Kalau nak balasan, bagik la alamat kat sana.

Hahahaha…

 

p/s : Ada sesapa lagi nak bagik poskad kat aku? Pakai la alamat kat sinun. Haha.

Tags : , , , ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog