21 April, 2014

Layout baru untuk ILS!

| No comment

Salam!

Baru dapat nak buat entri lepas beberapa hari.

But since, sibuk dengan kerja lain dan,

dan beberepa perkara nak di settlekan…

 

Sebenarnya, cuma nak bagitau korang je,

layout untuk blog ILS dah dihapdet.

Aku pun dah muak dengan layout yang lama.

Macam statik je.

So, I came out dengan yang ini lak.

Harap tak la membosankan.

 

screencap

 

Okay okay!

Nak cakap pasal tu je.

Hahahaha…

Hope korang enjoy!.

 

LOL!

 

p/s : pening pale tengok coding. kahs!

Tags : , , , , , ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog