22 April, 2014

Betul atau tidak? Entahlah…

| No comment
Salam…

Semenjak aku post pasal ucapan harijadi…
ke Hejoi tempohari, aku ada nampak satu menda yang pelik.
Tak tahulah menda tu betul atau tidak.
Tapi sememangnya pelik.

Cuba korang tengok menda bawah ni.
Dan comparekan dengan yang bawah lagi satu tu.

g

Okay, yang atas ni adalah post biasa,
yang orang tekan +1 sign kat Google+.
Selalunya memang tak akan lebih dari 2 or 3 yang tekan.
But untuk Hejoi punya entri,
cuba tengok menda ni…

193

Korang nampak kan?
Hahahahaha…
Aku pun pelik kenapa jadi macam tu.
Lebih 193k yang tekan +1 sign tu kot.

Aku tak tau la kalau menda tu bugs ke apa.
Mungkin coding dia ke atau apa-apa ntah.
But, hanya post dia je kot yang dapat +1 sign yang cenggitu.

all

Hahahaha…
Pening aku.
Tapi biarlah.
Nampak unik sket entry tu dengan +1 yang hampir 200k.
LOL!

Hadiah untuk Hejoi.
Hiks.

p/s : Kalo semua post cenggitu, bahagia aku! Kahs!
Tags : , , , , , , , ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog