20 Januari, 2014

Jom update belog

| 2 Comments

Salam…

 

Dah 20 hari lepas tahun baru,

aku update blog sendiri.

Macam malas je…

dan tak der idea nak boh apa.

Maklumlah idop tak seinteresting orang lain.

Kah kah kah…

 

Padahal…

nak update hari ni pon,

aku tak ada idea sebenarnya.

Tu pon si Topiq yang ajak update.

Kah kah kah…

Ni buktinya…

 

topiq

 

Sesapa yang rajin,

nak follow dia kat Twitter tu,

gi la carik @taufiqhelios

Hahaha…

 

Ok lah!

Tu je sebenarnya.

Hahahaha…

 

Tata!

 

p/s : Kejap je dah 20 hari dalam tahun 2014.

Tags : , , , , , ,

2 ulasan:

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog