20 Januari, 2014

Jom update belog

Jom update belog

Jom update belog

Salam…   Dah 20 hari lepas tahun baru, aku update blog sendiri. Macam malas je… dan tak der idea nak boh apa. Maklumlah idop tak...

01 Januari, 2014

Happy new year 2014

Happy new year 2014

Happy new year 2014

  Salam…   That’s it! 2013 has just left us, with good and bad vibes. And now, a brand new year, is about to begin.   20...
Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog