06 November, 2013

M_ModestyM

| No comment

Salam…

 

Hari ni nak promote sket.

Pasal satu pengedar busana muslimah ni,

Agak baru dalam pasaran,

tapi macam dapat sambutan.

menggalakkan dari orang ramai.

 

Sampaikan Siti Nurhaliza pun,

pakai busana dari M_ModestyM ni.

Hahaha…

Gila gempak gitu.

 

promo2

 

So, kalau korang minat,

apa kata korang gi blog dia,

kat alamat ni:

 

http://mmodestym.blogspot.com

 

Atau pun korang leh gi,

kat FB fanpage derang,

kat alamat ni:

 

https://www.facebook.com/MModestyM

 

Boleh gak kalo korang,

nak follow Twiter atau Instagram…

derang dengan nama berikut:

 

m_modestym

 

Hehehehe…

Banyak nau aku boh,

contact kat situ.

Kalau tak leh nak gi gak,

tak tau la aku,

Hiks…

 

MModestyM Hijab Girls 5x5

 

p/s : M_M

Tags : , , , , , ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog