20 November, 2013

Happy Birthday @hamdanalias83

| No comment
Salam...

Hari ni, genaplah umur,
salah seorang my good friend,
yang aku kenal dari Twitter.
Hamdan Alias aka Medan.

Hei!
Happy 30th birthday love!
Semoga dipanjangkan umur,
murah rejeki,
dan sihat sepanjang masa.

Me and Medan...

Nanti kita celebrate k,
InsyaAllah...

Aku kenal Medan dari Twitter,
dengan twithandle @hamdanalias83...
Jumpa masa TweetUp Ipoh,
2 tahun lepas.
And since...
Jadi rapat lepas tu.

Boleh dikatakanlah,
dia ni colleague jugak la,
secara tak langsung.
Sebab aku buat kerja part time,
dengan company,
yang dia sedang bekerja sekarang ni.
(Thanks dear for that!) :*

Orang Perak macam aku gak.
Dia dok kat Teluk Intan,
yang jugak kampung mak dengan ayah aku,
(tak la betul ngan TI, tapi dedekat la!),
But don't get any chance...
to visit his kampung lagi.
Mebi satu hari nanti kot.

Anyway,
I just want to wish again,
HAPPY BIRTHDAY...
to you.
Have the best of the day.

Hehe...

(^__^)

p/s : Kalo nak hadiah, jangan lupa tuntut nanti. Ahaks!

Tags : , , , , ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog