18 November, 2013

Encik Kotak Saya!

| 3 Comments

Salam…

 

Hahaha…

Hari ni Encik Kotak,

dan sampai kat office.

Encik Kotak aka Mr. Danbo,

telah aku beli dari Nadya Nordin.

atau tweethandle dia,

@NadyaSyazwani

 

Encik Kotak/Danbo ni,

dan macam aku nyer maskot,

dalam blog ni.

Dari hari ke hari nak beli,

cuma baru sekarang baru dapat.

 

So…

Meh sini,

aku nak tunjuk korang,

aku unboxing,

Encik Danbo.

 

LOL!

 

Parcel dah sampai!

 

Parcel dah sampai.

Hiks.

 

Hello Mr. Danbo!

 

Encik Kotak masih dalam plastik.

Manual pon ada,

tapi dalam Bahasa Jepun la.

 

Bangunlah En. Kotak!

 

Meh keluarkan sikit dari dalam kotak.

Ada stand, ngan kotak apa ntah,

aku pon tak tau guna untuk apa.

 

Hello World!

 

Tadaaa…

Dah keluar dah Encik Kotak.

Macam comel je,

Macam comel je,

Hiks…

 

p/s : Hahaha… Comel giler!

Tags : , , , , , , , ,

3 ulasan:

  1. harga berapakah?
    ada jual watak2 lain tak?
    ^^

    BalasPadam
  2. Beli ngan dia dalam RM120. Agak murah la dari tempat lain. So far tak tau lak. Mebi ada kot Wan. :)

    BalasPadam

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog