11 November, 2013

Cover : Terhenti Lamunan

| No comment
Salam...

Hahahaha...
Aku tak der keje sebenarnya.
So, tadik gi karok jap,
ngan Achik, Zakwan ngan Pyda.
Tempat biasa...
Firezone kat Jalan Genting Klang.

Macam biasa,
aku nyanyi lagu favourite aku.
Lamunan Terhenti,
dari Aris Ariwatan.
Lagu wajib kot.
Hahaha...
Selain dari lagu Embun.

Saja je nak test sore,
nak boh sini.
Maaflah kalau ada gegendang telinga,
korang yang pecah,
dengar sore aku yang...
ntah apa-apa tu.
LOL.

Anyway,
enjoy the song,
covered by me.
Hahaha...

(^^p)



p/s : Sorry low quality! (.__.)
p/s/s : Audio only! (T__T)
Tags : , , , ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog