20 November, 2013

Happy Birthday @hamdanalias83

Happy Birthday @hamdanalias83

Happy Birthday @hamdanalias83

Salam... Hari ni, genaplah umur, salah seorang my good friend, yang aku kenal dari Twitter. Hamdan Alias aka Medan. Hei! Happy 30th ...

18 November, 2013

Encik Kotak Saya!

Encik Kotak Saya!

Encik Kotak Saya!

Salam…   Hahaha… Hari ni Encik Kotak, dan sampai kat office. Encik Kotak aka Mr. Danbo, telah aku beli dari Nadya Nordin. atau...

Hudway

Hudway

Hudway

Salam…   Hari ni aku nak review satu apps, yang baru je aku install kat iPad ni. Dengan nama Hudway. Aku terbaca dari BlogSerius, ...

11 November, 2013

Cover : Terhenti Lamunan

Cover : Terhenti Lamunan

Cover : Terhenti Lamunan

Salam... Hahahaha... Aku tak der keje sebenarnya. So, tadik gi karok jap, ngan Achik, Zakwan ngan Pyda. Tempat biasa... Firezone kat ...

06 November, 2013

M_ModestyM

M_ModestyM

M_ModestyM

Salam…   Hari ni nak promote sket. Pasal satu pengedar busana muslimah ni, Agak baru dalam pasaran, tapi macam dapat sambutan. m...

04 November, 2013

Wikenz

Wikenz

Wikenz

Hai y’allzzz…   So, cemana cuti? Okay? Ke mana je? Atau dok rumah saja?   Hahaha… To me, cuti perayaan Deepavali, hari tu…...

01 November, 2013

November Rain

November Rain

November Rain

Salam…   November comes… again.   Hi all. Having a great time I presume? Good for you. But too bad, November is here. An...
Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog