10 Oktober, 2013

Video hari tu.

| No comment
Selamat pagi!

Hari tu aku ada kata nak haplod, 
video pasal opening ngan closing, 
ICC yang aku buat hari tu, kan? 

Baru hari ni berkesempatan. 
Aku upload version yang lama je. 
Sebab itu je yang aku dapat jumpa. 
Latest version nyer, 
tertinggal dalam lappy kat rumah. 

Tak per la, 
asalkan ada. 
Malas aku nak upload, 
video dari rumah. 
Kang habis lak aku nyer quota. 
Kah kah kah. 

Apa pun, 
enjoy the video. 

(^__^)



p/s : Bantai je la labuuu...
Tags : , , , ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog